Poëzietuin forum
Welkom, Gast
Alstublieft Inloggen of Registreren.    Wachtwoord verloren?
Gratis poëzieadvies
(1 online) 1 Gast
Ga naar onderkant
ONDERWERP: Gratis poëzieadvies
#2666
kilastarre
grassprietje
Berichten: 1
graphgraph
Gebruiker offline Klik hier om het gebruikersprofiel van deze gebruiker te zien
Gratis poëzieadvies 4 Jaren, 12 Maanden geleden  
Tijdens de Boekenbeurs Antwerpen volgende week kunnen bezoekers op de stand van het Poëziecentrum gratis poëzieadvies krijgen over hun gedichten. Dichters David Troch en Maarten Inghels zullen ter plekke advies verlenen aan bezoekers die zelfgeschreven gedichten meenemen. De twee poëzieadviseurs zijn aanwezig in het kader van de Turing Nationale Gedichtenwedstrijd die op 15 november sluit.

Veel beginnende dichters twijfelen aan de kwaliteit van hun werk en worstelen met de vraag of het goed genoeg is wat zij schrijven. De kritische blik van een ervaren dichter kan een antwoord zijn op deze vraag. David Troch, winnaar van de Turing Nationale Gedichtenwedstrijd 2011, en Maarten Inghels, jurylid van de Turing Nationale Gedichtenwedstrijd 2012, zullen gratis professionele feedback geven op de gedichten die bezoekers meenemen naar de Boekenbeurs.

Iedereen die op donderdag 1 november één, maximum drie, zelfgeschreven gedichten meeneemt naar Antwerp Expo, waar de Boekenbeurs Antwerpen plaatsvindt, kan gratis advies krijgen van de twee dichters. Tussen 15 uur en 18 uur kunnen de poëzieadviseurs geraadpleegd worden. De Boekenbeurs loopt van 31 oktober tot en met 11 november en is alle dagen geopend van 10 tot 18 uur. Adres: Antwerp Expo, Jan Van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen. Toegang: € 8 / € 6. Stand Poëziecentrum: hal 1, stand 121.
 
Gelogd Gelogd
  De Administrator heeft publieke schrijf toegang geblokkeerd.
Ga naar bovenkant
Website by Intertron